O nas

Vsak od nas rad dobro jé, vsak od nas to rad počne v prijetnem ambientu in vsak od nas si vedno želi dobre družbe. V ta namen je nastala Gostilna Soklič, ki obiskovalce, tiste, ki so željni dobre in pristne domače hrane in prijetne, z naravo obdane okolice, osvaja že vrsto let. Pečat časa je ni okrnil. Žlahtnost starega in dobrega še vedno domuje v tej gostilni, kjer vas v dobro voljo spravi domača goveja juha z rezanci ter dobro poznana telečja ali svinjska pečenka. Da pa potešimo še vašo žejo, vam lahko ob dobri jedači, postrežemo še s pristnimi slovenskimi odprtimi vini. V zimskem času vam postrežemo tudi s kolinami.

Gostilna leži ne daleč stran od Domžal, v Zalogu pod Sv. Trojico. Mirna okolica, pod okriljem narave, je odličen kraj za skupine, poslovna kosila, poroke in praznovanja, saj je odmaknjena od vrveža in ima dovolj veliko parkirišče, za vse goste, ki prihajajo iz vse Slovenije.

Kako do nas? Če se peljete po avtocesti iz Ljubljane proti Domžalam proti Mariboru in zavijete na izvoz Krtina proti Moravčam, naredite še dva kilometra in na desni strani magistralne ceste zagledate napis »Gostilna Soklič«, potem ste na pravem mestu in z veseljem vas bomo sprejeli.

Svoja vrata imamo odprta vsak dan, z izjemo četrtka.

poroka 01 mporoka 02 mporoka zunaj 01 mporoka zunaj 02 msoklic 01 msoklic 01 msoklic 01 msoklic 01 m

создать сайт